Evinizde,işyerinizde, villanızdaestetiği sağlamak bizim işimiz. Her usta kartonpiyer yapabilir ama İzmir’de en iyi kartonpiyer ustası olmak kolay değildir.Yılların tecrübesi, titizliği ve profesyonel işlerimiz bu unvanımızın haklı sebebidir. Sizlere uzun zamandır teslim ettiğimiz işler ve sizlerin gösterdiği ilgi bizim için en büyük gurur kaynağıdır. bize sizin verdiği bir unvandır.Yaptığımız işlerle bu ilginize layık olmaya çalışacağız. Ustalığımızdetaylarda, iç köşe ve dış köşe gönye kesimlerinde kendini belli eder.

izmir-tavan-kaplama-alcipan

Simetriyi bozmadan estetik görüntüyü sağlamak bizim ustalığımızdır.Tavan ve duvarlarda olan tüm bozukluğu gideririz.En iyi malzeme ve en iyi ustalık bizimle bir araya gelir.  İster kendi aldığınız malzemenin montajını, isterbizden en uygun fiyata aldığınız en kaliteli malzemenin montajını söz verdiğimiz sürede yaparız.

izmir-kartonpiyer-ustasi

Evinizde iş yerinizde kirliliğe ve yıkıma sebep olmadan zamanında işe başlayıp, zamanındabitiririz. Ustalarımız sürekli gelişmelerden haberdar olur ve bunun eğitimini alarak sizlere sunarlar. Size sunduğumuz ürünler ve sarf malzemeleri % 100 sağlıklıdır. Kanserojen madde içermez.  Sağlıklı nefes almanız devam eder. Villalarınızda, en iyi uygulamaları her zaman biz yaptık yine biz yapacağız. Büyükprojelerinizde, birbirinden uzman kadromuzla taahhüdümüze uygun olarak zamanında işlerimizi bitirip, teslim etmek görevimizdir  ister bir oda ister otel, ister alış veriş merkezi olsun daima yanınızda.

izmir-asma-tavan-ustasi

En iyi hizmet, en iyi usta en iyi malzeme, En temiz işçilik, en kısa zaman, en temiz çalışma şekli.Sağlıklı ürün, kaliteli ürün en iyi işçilik.Bizler kartonpiyer,asma tavan,alçıpan,tavan kaplama işlerinde uzman kadromuzu kurduk ve en iyi hizmeti vermek için İzmir’in en güzel yerinde ofisimizi açtık. Yıllardır İzmir halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. İzmir Alçıpan Asma Tavan Bölme Duvar Kartonpiyer Ustası